girl

girl

Mar 19, 2010

Mimpi Buaya


hahahaha.. aku updet status aku pasal mimpi aku mlm/pg td
lawak tul komen2 yg ada.. siap suh pakai spende crocodile kalau nk g diving dan nk tdo, haha!!

tp.. dalam lawak2..

ada yg aku risau gak nie

Tafsiran mimpi: Buaya

Buaya merupakan lambang dari kekuatan yang gelap atau hal-hal buruk.
Melihat buaya di mimpi: peringatan akan adanya pikiran-pikiran jahat dari orang sekitar.
Digigit buaya: akan datang situasi berbahaya.
Membunuh buaya: berhasil mengalahkan musuh anda yaitu energi negatif yang ada dalam diri

Di sebalik tafsiran tu.. bile aku connectkan dgn mimpi aku...

Nampaknya ada orang keliling aku yg berpikiran jahat kat aku dan akan membuat sesuatu yg mendatangkan situasi berbahaya pada aku.. walaupun team aku ada waktu tu, tp semua atas pelantar tgk aku bergelut ngan boye sorg2.. ciss betul.. nampak sangat ramai kawan yg takleh harap.. nasib baik ada org lain yg berjaya selamatkn aku dari buaya tu... oh.. my prince charming ke?? hahahaa


K la.. Saje je nk share dgn korang yg aku tgk mcm dah lama x updet fb.. hehe

1 comment:

-Sabrina- said...

Babe, i punyer la sengal.. when u mentioned buaya.. i thot, wah.. gud sign, maknanyer ada org nak meminang.. but afta i read ur writings, baru terfikir ehhhh silapppp.. itu mimpi kena patuk ular ekk. hahahahahaha!!!

xper, doa yg baik2 ajer la ok :)

btw, fb dah borink la... hehehehe!! :p

Its all about me!!



Join me @ | Blog bilajarimenaip | Blog gengGLC

Ganasz, gile, ngok-ngek, pelupe,.. dan yg sewaktu dgnnye.. This blog is all about me.. and me.. and me.. sorry arr.. nothing about u.. kuang..kuang.. kuang..

Korang please PM intro yourselves before add aku kat facebook ye.. Dah ada lebih seratus friend request ni, aku tak kenal, maka tak click Confirm pon :P

About Me



Labels

About me (24) Accident (11) Ada Apa Dengan Cinta (2) Amal (34) Artikel (35) ATV (3) Bagan Lalang (1) Bandung (1) Bangsar South (1) Belongings (93) Bentong (1) Besday (42) Beskal (1) Betong (4) Bikerz (70) Broga (2) Bukit Gasing (1) Bukit Jalil (1) Bukit Jugra (1) Bukit Saga (2) Bukit Tabur (2) Bukit Tinggi (1) Buku (4) Cameron Highlands (4) Chamang (1) China (10) Convocation (2) Dataran Merdeka (2) Dive (11) Dr.Owl (38) Emosi (191) Endau-Rompin (5) Event (93) Family (81) Flying fox (1) Fraser (3) Friendship (9) Gath (13) Genting Highlands (4) GLC (62) Goldcoast (3) Greeting (34) Gua (9) Gua Batu Maloi (1) Gua Hari Malaysia (7) Gunung Datuk (1) Gunung Kinabalu (7) Hani (6) Harian Metro (2) Hassan (12) Hatyai (4) Hiking (13) Ho Chi Minh (1) Hong Kong (7) Hot Spring (4) Hutan Simpan Bukit Ayer Hitam (1) Ilham (1) Imbasan (5) Indonesia (1) Istana Budaya (1) Jalan2 (61) Jelita (1) Jerangkang Waterfall (1) Johor (16) Kapalai (3) Kayak (1) Kedah (2) Keindahan (21) Kelantan (4) KL (20) Koh Samui (11) Komboi (69) Korea (7) Kota Kinabalu (1) Krabi (4) Kuala Pilah (1) Lagu (44) Langkawi (25) Lata Hammer (1) Lego (4) Legoland (4) LOB (3) London (6) Lubuk Kawah (1) Luge (1) Mabul (8) Maran (1) Mekong River (1) Melaka (4) Merapoh (7) Mesilau (3) MMU (2) Movie (70) MyHikers (4) Negeri Sembilan (5) Outdoor (53) Pahang (43) Pancing (3) Patong (1) Pejabat (118) Penang (11) Perak (22) Petaling Jaya (2) Phi Phi (1) Philippines (6) Phuket (3) PNB Divers (13) Ponijan Bikers (34) Poring Hot Spring Ranau (2) Port Dickson (2) Putrajaya (4) Ramadhan (6) Ranau (2) Raya (37) Repelling (1) Rumahku (34) Run (11) S.E.A. Aquarium (1) Sabah (35) Sahur (2) Santuari Ikan Kelah (3) Sarawak (7) Scuba (43) Selangor (20) Sentosa (3) Sepang (3) SFC (2) Sg Relau (7) Sharing a Smile (7) Singapore (5) Sipadan (9) Snorkel (7) Songkran (1) Subang Jaya (4) Sukan (38) Sungai (15) Sungai Pisang (2) Sunway Lagoon (2) Tag (1) Taiping (1) Tam (2) Taman Negara (11) Tangkuban Parahu (1) Tasik Kenyir (2) Tawau (8) TayarGolek.Com (1) Tazkirah (5) Tech (9) Terengganu (22) Thailand (17) Timpohon (2) Tioman (6) Titiwangsa (7) Universal Studios Singapore (1) USS (1) Vacation (121) Vietnam (1) Waterfalls (11) Wedding (27) WoW (2)

Live Traffic Feed