Followers

Terima kasih sbb sudi jadi Follower (^_~) *wink*

“We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone.” - Orson Welles


“The most important things are the hardest to say, because words diminish them.
- Stephen King

When you`re in love, you want to tell the world. - Carl Sagan

Mimpi Buaya


hahahaha.. aku updet status aku pasal mimpi aku mlm/pg td
lawak tul komen2 yg ada.. siap suh pakai spende crocodile kalau nk g diving dan nk tdo, haha!!

tp.. dalam lawak2..

ada yg aku risau gak nie

Tafsiran mimpi: Buaya

Buaya merupakan lambang dari kekuatan yang gelap atau hal-hal buruk.
Melihat buaya di mimpi: peringatan akan adanya pikiran-pikiran jahat dari orang sekitar.
Digigit buaya: akan datang situasi berbahaya.
Membunuh buaya: berhasil mengalahkan musuh anda yaitu energi negatif yang ada dalam diri

Di sebalik tafsiran tu.. bile aku connectkan dgn mimpi aku...

Nampaknya ada orang keliling aku yg berpikiran jahat kat aku dan akan membuat sesuatu yg mendatangkan situasi berbahaya pada aku.. walaupun team aku ada waktu tu, tp semua atas pelantar tgk aku bergelut ngan boye sorg2.. ciss betul.. nampak sangat ramai kawan yg takleh harap.. nasib baik ada org lain yg berjaya selamatkn aku dari buaya tu... oh.. my prince charming ke?? hahahaa


K la.. Saje je nk share dgn korang yg aku tgk mcm dah lama x updet fb.. hehe

1 comments:

-Sabrina- said...

Babe, i punyer la sengal.. when u mentioned buaya.. i thot, wah.. gud sign, maknanyer ada org nak meminang.. but afta i read ur writings, baru terfikir ehhhh silapppp.. itu mimpi kena patuk ular ekk. hahahahahaha!!!

xper, doa yg baik2 ajer la ok :)

btw, fb dah borink la... hehehehe!! :p

"I wish I'd had the courage to live a life true to myself, not the life others expected of me."
Life is a choice. It is YOUR life. Choose consciously, choose wisely, choose honestly.
Choose happiness.

Live Traffic Feed